Machines

EAR-FLAP® concentreert haar activiteiten op de productie van inpak- en verpakkingsmachines, handling en engineering van industrial processes automation.

Wij hebben oplossingen voor veel verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk standaardisatie bereiken we effectieve oplossingen met een korte return on investment, essentieel in de tijd waarin we leven.

Hoe bereiken we dit?

We zijn internationaal en strategisch aanwezig. Naast de fabrieken in Barcelona en Madrid (Spanje), hebben we eigen kantoren in Hong Kong (Lippo Center), Zhejiang (China), kantoren en after-sales service in Toulouse, Wattrelos (Frankrijk) en Apeldoorn (Nederland). Bovendien vertegenwoordigen we technische service in meer dan 35 landen. We hebben een grote intercontinentale organisatie om te zorgen voor een hoge kwaliteitsstandaard en concurrerende prijzen.

VIZ Packaging is distributeur van EAR-FLAP®. Wij adviseren en verkopen semi-automatische wikkelmachines met of zonder prestretch-systeem. Machines blinken uit in eenvoud en kwaliteit, gebouwd in Europa, hoogwaardige componenten en hun robuuste bouw.

Samen met onze machinefolie een gouden combinatie!

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!