Hoge kwaliteit met kostenbeheersing. Daar staan wij voor.

Alle verpakkingsmaterialen en machines die wij leveren voldoen aan de professionele industrienormen van vandaag én morgen.

VIZ packaging begrijpt als geen ander de wensen en behoeften van de industrie als het gaat om verpakkingsmaterialen. Uw product is het waard om perfect verpakt op transport te gaan maar wel tegen de laagst mogelijke kosten. Onze jarenlange ervaring en goede relaties met producenten van verpakkingsmaterialen en andere leveranciers zorgen ervoor dat u altijd het beste verpakkingsadvies van ons krijgt.

Kwaliteit heeft ook te maken met het snel inspringen en verhelpen van eventuele klachten. Wij zijn uiteraard pas tevreden wanneer u dat ook bent. Waar kan het beter? waar kan het sneller? Kan het wellicht goedkoper zonder al te veel in kwaliteit in te boeten? Moet ik als bedrijf overstappen op andere methoden, machines of materialen?

Probleem oplossend vermogen is één van de speerpunten van VIZ-Packaging. Zo helpen wij u om de concurrentie het hoofd te bieden, uw producten optimaal te beschermen en uw personeel tevreden en efficient te laten werken als het gaat om verpakken.

Regelmatig zijn er noviteiten en ontwikkelingen in materialen, machines en werkmethoden op verpakkingsgebied. U mag van ons verwachten dat wij u hiervan op de hoogte houden zodat u als klant uw voordeel hieruit kunt halen.

Wanneer u vragen heeft over verpakkingen, prijzen of bestellingen, bel ons gerust. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.


Contact Information:


 Address:


  Phone: Email:Whats your Name?

Whats your Email?

Email Subject?

Message to us