De kracht van  VIZ packaging.

De kracht van VIZ packaging ligt in het aandragen van (eind)verpakkingsoplossingen in uw voordeel. Onze kennis van materialen en onze samenwerking met andere verpakkingsleveranciers en fabrikanten zullen ten allen tijden voordelig voor u uitpakken. De slimste oplossing? De goedkoopste oplossing? Of gewoon de kwalitatief allerbeste oplossing? Op basis van uw wensen en bedrijfsfilosie komen we er altijd samen uit.

Het belangrijkste voor u is dat u meerdere opties heeft waar u uit kunt kiezen zonder dat één product of merk aan u wordt opgedrongen.

Zo zijn er altijd meerdere mogelijkheden bij VIZ- packaging om b.v. buffermateriaal in te zetten, meerdere mogelijkheden voor machinaal verpakken en ruime keuze in verpakkingstapes en omsnoeringen. Meerdere merken, flexibel overstappen en nooit teveel betalen.

Tijdlevering en opslag behoren tot de dagelijkse service. De juiste middelen op de juiste plaats in heel Nederland op de juiste tijd! Het kan niet zo zijn dat uw productie spaak loopt door een gebrek een verpakkingsmaterialen. Ook dat is onze kracht en missie.

warehouse