TapedispensersDispensers & rolhouders

Voor vrijwel alle verpakkingsmaterialen op rol zijn dispensers, rolhouders, en afrollers beschikbaar in deze webshop. Van kleine plakbandapparaten tot grote topveldispensers. Altijd met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor ieder budget en elke toepassing is een keuze uit meerdere modellen dispensers.

Het aanbod in handdozensluiters voor verpakkingstape is zeer groot. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van taperollers met een prima kwaliteitsniveau en met een redelijke prijs. Alle deze tapedispensers zijn voorzien van een rem, een rubber rol en een gehard mes. De duurdere modellen hebben een voorziening voor geluidsreductie ingebouwd.

(stretch)Foliedispensers zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Voor intensief gebruik raden wij u de metalen chroomdispenser aan (Fixtool), hier heeft u jarenlang plezier van. Gebruikt u weinig stretchfolie? Dan zijn kunststof handvatten of doppen wellicht een oplossing. Ook voor bundelfolie (minirollen) is een geschikte afroller beschikbaar.

Papiersnij-apparatuur ofwel papierdispensers / afrollers van het Duitse kwaliteitsmerk Hüdig + Rocholz zijn leverbaar in verschillende serie’s: Standard, ZAC en Vario. De prijzen hiervan verschillen uiteraard. Voor alle serie’s van Hüdig en Rochelz zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar zoals krullinthouders, steunen en messen.

De afsnij-units (grote rolhouders ) zijn voorzien van een snijmes voor het accuraat afsnijden van schuimfolie, noppenfolie of karton.De modellen met 1 of 2 rolhouders zijn leverbaar in diverse breedtematen.

Verder zijn er grote rolhouders / dispensers op voorraad voor topvellen of zeer grote rollen noppenfolie, schuimfolie of karton.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!