Over VIZ Packaging

TOTAALLEVERANCIER

Als totaalleverancier van verpakkingsmaterialen vult VIZ-Packaging B.V. (i.s.m. Dimensio groep) dagelijks de verpakkingsbehoefte in bij industriële klanten in Nederland en zelfs daarbuiten. Klanten waarmee VIZ-Packaging B.V. door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle leveringen, een breed en diep assortiment weet men zich te onderscheiden van andere aanbieders.

ONE-STOP-SHOPPING

Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en rolhouders /snijunits.

ONE-LINE-SHOPPING

Een groot gedeelte van ons verpakkingsassortiment is inmiddels ook online verkrijgbaar. Ga daarvoor naar: WWW.VIZSHOP.NL
U vindt hier het meest recente aanbod en aantrekkelijke acties die wellicht voor u voordelig uitpakken U betaald direct met iDEAL en u heeft uw verpakkingsmaterialen snel in huis.

PALLETDEALS VERPAKKINGSMATERIALEN

Bent u inkoper voor een grootverbruiker, fulfilmentbedrijf of bent u een handelaar?  Voor aantrekkelijke palletdeals kunt u terecht op VERPAKKINGSMATERIALEN.NL

VerpakkingsmaterialenNL-profit-per-pallet_Banner-lang

 

 

Direct een offerte of informatie ? Bel dan snel 055 – 5341439.  Of stuur een e-mail naar  info@vizpackaging.com.


Sinds 1 september 2022 maakt VIZ Packaging deel uit van de Dimensio groep.

VIZ PACKAGING BV / Dimensio groep
Wittevrouwen 1, 1358CD Almere
KvK: 08083496, BTW: NL.8082.05.572.B01

banner contactpag shop

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!