Palletwikkelaars

Op een zeker moment is pallets met de hand inwikkelen met wikkelfolie niet meer rendabel of wenselijk en bent u toe aan een automatische of semi-automatische palletwikkelaar. Een automatische palletwikkelaar zal u al snel besparing oplevering in arbeid en materiaalgebruik. U maakt namelijk gebruik van de goedkopere machinefolies. Daarbij is de rekbaarheid van de folie in combinatie met de palletwikkelaar doorgaans hoger. U zult dus per saldo minder wikkelfolie verbruiken bij goed gebruik. Beter voor het milieu dus en zeker beter voor uw portemonnee!

Alle pallets (of Deense karren) worden op dezelfde, voorgeprogrammeerd wijze razendsnel verpakt in stretchfolie. Zo heeft u maximale controle over kosten en kwaliteit van de palletwikkeling.

VIZ-Packaging levert verschillende types palletwikkelaars in meerdere prijsklassen. Momenteel bieden we de keuze uit verschillende modellen van het merk  Atlanta. Een zeer betrouwbare Europese fabrikanten met een groot gevarieerd aanbod in oplossingen voor palletstabilisatie. De prijs/kwaliteitverhouding is bij Atlanta palletwikkelaars bijzonder hoog, evenals het serviceniveau! Het serviceteam staat altijd paraat met eigen servicewagens en originele onderdelen om eventuele storingen snel en adequaat te verhelpen.

Heeft u interesse in de aanschaf of vervanging van een automatische palletwikkelaar? Neem dan contact op met VIZ-packaging uit Apeldoorn voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bekijk intussen alvast het machine-aanbod op deze website.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!