Omsnoeringsmachines

Bedrijven die veel pakketten en/of bundels verwerken zullen doorgaans gebruik maken van een omsnoeringsmachine. Er bestaan verschillende types. De keuze hangt af van de aard en aantallen van de te bundelen producten en dozen.

VIZ packaging kan meerdere modellen leveren, van licht tot zwaar en van diverse merken. De hier getoonde modellen zijn een kleine semi-automaat en een grotere vol-automatische omsnoeringsmachine. Daartussen is nog veel mogelijk zodat voor ieder budget en iedere situatie een passende oplossing te bieden is!

Een (semi-) automatische omsnoeringsmachine werken altijd met PP-band. Natuurlijk levert VIZ-packaging dit omsnoerband in diverse breedtes en kleuren en met de juiste kernmaat.

Service en garantie omsnoeringsmachines

Voor alle omsnoeringsmachines en andere verpakkingsmachines gelden de fabrieksgaranties. Een serviceteam is voor ons dagelijks onderweg om eventuele storingen accuraat te verhelpen. De belangrijkste onderdelen zijn altijd op voorraad en snel te leveren.

Een omsnoeringsmachine aanschaffen voor uw bedrijf?

Om een goede afweging voor een omsnoeringsmachine te maken voor uw bedrijf komen we graag de situatie ter plekke  bekijken, op een moment dat u dat uitkomt. Direct een demo-afspraak maken kan natuurlijk ook! Bel VIZ  packaging 055 – 5341439.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!