Dozensluiters

Machinaal dozen sluiten met tape – Case sealers

Bent u op zoek naar een automatische dozensluiter? VIZ Packaging kan verschillende modellen leveren.

Voor productie- en fulfillment bedrijven met een hoge doorloopsnelheid van verpakte goederen is een automatische dozensluiter ofwel case sealer, vaak een zinvolle investering. Het machinaal dichttapen van de dozen verhoogt de snelheid en vermindert tegelijkertijd de arbeidsbelasting. Daarnaast zal de kwaliteit en de netheid van de doossluiting altijd hoogwaardig, betrouwbaar en consistent zijn. Ook het gebruik van machinetape, grote rollen, biedt financiële voordelen ten opzichte van handrollen verpakkingstape.

Voor het machinaal, automatisch sluiten van verpakkingsdozen hebben wij verschillende oplossingen voorhanden. De hier getoonde modellen dozensluiters zijn slechts enkele voorbeelden. Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvende demonstratie.

Gebruikte dozensluiters

Regelmatig kunnen we ook gebruikte, 2e-hands dozensluiters en andere verpakkingsmachines aanbieden. Informeer eens naar de huidige voorraad of maak uw wensen kenbaar zodat we voor u op zoek kunnen gaan binnen ons grote relatiebestand.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!