filamenttape, versterkte tapeVersterkte Tape

Waar een standaard (verpakkings)tape niet volstaat kan men overwegen om versterkte tape in te zetten.

 

Filament tape

Voor het sluiten van zeer zware dozen is er bijvoorbeeld filamenttape. Een normale ,tranparante PP-acryl verpakkingstape, maar dan voorzien glasvezeldraden zodat deze tape vrijwel onbreekbaar wordt. Uiteraard is zijnĀ folie en de lijmlaag van deze versterkte tape extra dik. Sommige klanten gebruiken deze tape ook voor het bundelen van lange producten zoals buizen of profielen.

 

Duct tape

Als alternatieve, versterkte tape is er de welbekende ducttape of gaffertape (lijmrestvrij). Ook deze verkopen we in verschillende kwaliteiten doch altijd met een scherpe prijs. Een groot voordeel hierbij kan zijn dat ducttape met de hand scheurbaar is en er dus geen tapedispenser nodig is.

Het “Topmodel” gaffertape is van het merk Nichiban. De overige tapes zijn merkloos.

 

Strapping tape

Een vreemde eend in de bijt is de zg. strappingtape: niet bedoeld om iets dicht te plakken maar om te omsnoeren. Plakt nauwelijks op producten maar zeer goed op zichzelf. Het is een beperkt rekbare PVC tape.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!