TapedispensersVerpakkingsmaterialen

 

VIZ packaging Apeldoorn is al jarenlang een betrouwbare partner gebleken in de levering van verpakkingsmaterialen en bijbehorende verpakkingsmachines en -apparaten.

Onze focus ligt hierbij op de eindverpakking, met als hoofddoel: productbescherming.

De keuze voor de juiste materialen kan soms lastig zijn. Enerzijds dient een product afdoende te worden verpakt en beschermt voor transport en verzending, soms wereldwijd. Anderzijds zijn de kosten van verpakkingsmaterialen vaak een bottleneck. U klant koopt immers uw product, niet de verpakking! Natuurlijk zit de prijs van verpakkingsmaterialen in uw kostprijs verweven en juist daarom kan het soms aan de aandacht ontsnappen. De juiste voorlichting en kennis zullen uw kosten omlaag brengen.

Een voorbeeld: Een standaard handrol rekwikkelfolie van 20 micron ziet er optisch anders uit dan bijvoorbeeld een rol PreStretched folie (voorgetrokken). van 12 micron. Deze laatste is inderdaad duurder per meter op de rol. Echter, met de juiste manier van werken zult u op jaarbasis véél minder folie hebben gebruikt (of eigenlijk misbruikt) dan met de standaard folie. Gebruik de productkennis van VIZ-packaging en bespaar veel geld!

En zo zijn er legio meer voorbeelden te noemen van verpakkingsmaterialen en -methodes die u regelmatig eens onder de loep moet nemen. Wij zijn er om u te helpen.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!