verpakkingstapeVerpakkingstape

Verpakkingstape is er in vele soorten en maten. De grootse verschillen zitten voornamelijk in de drager en de belijming van de tape. De dikte van de gebruikte folie en de dikte van de lijmlaag bepalen doorgaans de kwaliteit van de tape.De meest gebruikte, standaard verpakkingstape is PP acryl.

Nieuw is de zg.”150 meter tape“. Een prima verpakkingstape die een u een flinke besparing kan opleveren.

Verder maken we onderscheid in handrollen (de standaard), machinetape en bedrukte tape.

Andere soorten verpakkingstape zijn PP hotmelt, PP solvent en PVC solvent. Deze verpakkingstapes worden veelal ingezet onder speciale omstandigheden zoals zeer warme of koude opslag- of verwerkingsomgevingen. Of bijvoorbeeld wanneer een tape bijzonder lang mee moet gaan op de doos. Informeer vooraf welke verpakkingstape voor uw toepassing de beste keus is.

Vrijwel alle soorten zijn in transparant en bruin verkrijgbaar. De standaard lengte is 66 meter, de breedte doorgaans 48-50mm. Er zijn ook bredere tapes beschikbaar. Voor automatische dozensluiters zijn uiteraard grotere, langere rollen te bestellen.

Maak altijd gebruik van een geschikte handdozensluiter / tapedispenser voor het beste resultaat.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!