301550001_doosg_420x320x320mm--ril160mmDozen, karton & papier

Dozen van enkelgolfs of dubbelgolfs karton worden in de verpakkingsindustrie veelvuldig toegepast. De standaard kleur is natuurlijk bruin maar veel dozen zijn ook in wit standaard uit voorraad leverbaar. De Amerikaanse vouwdoos in de meest bekende en gebruikte type doos, ook wel Fefco 201. Daarnaast leveren wij natuurlijk ook dozen en karton op maat en desgewenst dozen met bedrukking.

Speciale groep zijn de verzenddozen en brievenbusdozen, speciaal voor webwinkels waar snelheid en gemak belangrijke doos-eigenschappen moeten zijn.

Karton

Een veelgebruikt materiaal in de eindverpakking is karton. Niet alleen als doos maar bijvoorbeeld ook in plaatvorm of of als rol golfkarton. Met karton kunt u eindeloos variƫren.

Papier

In het assortiment vindt u ook enkele papierproducten. Naast het vulpapier voor buffering leveren we ook gunstig geprijsd printerpapier, gripsheets (antislip-vellen) en natronkraft inpakpapier.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!