Speciale tape

waarschuwingstape, breekbaar , tapeSpeciale tape

De tapes / kleefbanden in deze categorie bevatten waarschuwingstape, signaaltape , aluminiumtape en en speciale tapes voor diverse doeleinden.

 

Waarschuwingstape

PPAcryl waarschuwingstapes ofwel signaaltapes hebben een opdruk met bijvoorbeeld “Breekbaar / Fragile”  en een afbeelding van een glas. Geschikt voor o.a. het sluiten van dozen waarvan de inhoud voorzichtig behandeld dient worden tijdens transport. De kleur is opvallend oranje. High Tack, Low Noise!

Markeringstape

Dit is een vloertape ofwel markeringstape van kwalitatief zeer hoogwaardig PVC en krachtige solvent belijming. Hij is 50 mm breed en 33 meter lang. Verkrijgbaar bij in de kleuren rood-wit en geel-zwart. Uitstekende hechting en scheurbestendig. Wordt ook wel waarschuwingstape genoemd.

 

signaaltape, markeringstapeVloermarkeringstape is onmisbaar voor magazijnen, evenementen en en overal waar men de vloer moet markeren ten behoeve van:

  • Intern transport
  • Tijdelijke of semi-permanente route aanduiding.
  • Plaatsbepaling goederen of mensen
  • Veiligheidsmaatregelen

Deze tape is een goed, snel en goedkoop alternatief voor geverfde markeringen. (Rapid Marking). Eventueel te gebruiken in combinatie met afzetlint welke op aanvraag verkrijgbaar is in diverse varianten.

 

Beide tapes zijn ook terug te vinden in de webshop. Hier vindt u naast de normale tape ook bijvoorbeeld aluminiumtape en dubbelzijdig klevende tape.

Bel mij terug!

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en u wordt z.s.m. terug gebeld!